Ruaje tek faqja kryesore
Open the Bible can be just a tap away! Tap the icon at the bottom of your browser and choose "Add to Home Screen"
Mbylle

Hyr

Hyr teHape Biblën:

Regjistrohu

Save your progress by creating a FREE account! Get started by filling out the info below:

Rikuperimi i Llogarisë

Kërko një fjalëkalim të ri:

Vendos adresën tënde të emailit më poshtë dhe një fjalëkalim i përkohshëm do të të dërgohet me email. Ti mund të ndryshosh fjalëkalimin herën tjetër kur të identifikohesh.

Na Kontakto

Na dërgo një mesazh ose shiko pyetjet e shpeshta nëse dëshiron të dish më shumë rreth nesh.

Udhëtimi yt i drejtuar
përmes Biblës.
Njihu me të gjithë historinë.

Go Deeper

Rrugëtimi
30 Mësime
Ngjitja
50 Mësime
Playlist
Ky është një udhëtim përgjatë terrenit. Do të çojë deri në fund të historisë biblike, duke të treguar se si e gjithë historia është e bashkuar.
#
Title
Time
Plotëso
Krijimi
1
Krijimi
Mallkimi
2
Mallkimi
Premtimi
3
Premtimi
Dhimbja
4
Dhimbja
Besëlidhja
5
Besëlidhja
Kaosi
6
Kaosi
Mbretëria
7
Mbretëria
Konflikti
8
Konflikti
Restaurimi
9
Restaurimi
Playlist
Krijuar si një studim javor, kjo rrugë do të zgjasë një vit. Ky udhëtim do të të japë një kuptim të qartë të vërtetave kryesore të Biblës.
#
Title
Time
Plotëso
Jeta
1
Jeta
Mallkimi
2
Mallkimi
Shpëtimi
3
Shpëtimi
Gjykimi
4
Gjykimi
Premtimi
5
Premtimi
Gjaku
6
Gjaku
Ligji
7
Ligji
Shlyerja
8
Shlyerja
Prifti
9
Prifti