Fluturimi Image

Fluturimi

Hapni Historinë e Biblës

Hidhni një hap më tej në udhëtimin tuaj të besimit

A e keni përjetuar ndonjëherë emocionin e shikimit nga dritarja e një avioni? Bukuria e maleve, pafundësia e ujit, dritat e qytetit - të gjitha thjesht duken kaq të mahnitshme nga lart. Ju mund të jeni të njohur me zonën, por nuk e keni parë kurrë fare si kjo, dhe mendoni me vete: Kjo. Është. mahnitëse. Kështu është Fluturimi. “Fluturimi” është një udhëtim përmes Biblës me 3 mësime, që do të të prezantojë me 5 personazhe nga Dhiata e Vjetër, me 5 ndodhi nga jeta e Jezusit dhe me 5 dhurata që Perëndia ia jep çdo të krishteri. Nuk ka rëndësi se sa shumë apo pak njohuri ke rreth Biblës, “Fluturimi” është vendi ideal për të filluar.  

Take the First Step to Open Your Bible

Join 35,000+ people who get ‘Open Today’. Every Wednesday you’ll get resources designed to inspire, encourage, and challenge you in opening your Bible.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.