Ngjita Image

Ngjita

Hapni Historinë e Biblës

Hidhni një hap më tej në udhëtimin tuaj të besimit

Nëse keni qenë ndonjëherë në një shëtitje, atëherë keni përjetuar pamje që ju trazojnë shpirtin. Por rritjet mund të jenë gjithashtu të lodhshme, të rrëshqitshme dhe të pasigurta. Hike është një udhëtim me 50 sesione që ju ndihmon të lundroni nëpër disa pasazhe të vështira të Shkrimit dhe ju çon në disa shtigje të reja emocionuese ku do të takoni Zotin në një mënyrë nga afër dhe personale. Në këtë udhëtim, ju do të ngjiteni në male, do të uleni pranë ujëvarave dhe do të shihni shkëmbinj dhe gjeth që ndoshta nuk i keni vënë re kurrë më parë. Si çdo rritje e madhe, studimi i Shkrimit mund të ndihet frikësues dhe nganjëherë duket si punë e vështirë, por zbulimet ia vlen çdo minutë!

Take the First Step to Open Your Bible

Join 35,000+ people who get ‘Open Today’. Every Wednesday you’ll get resources designed to inspire, encourage, and challenge you in opening your Bible.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.