Çelësat

Hapni Historinë e Biblës

Hidhni një hap më tej në udhëtimin tuaj të besimit

Bibla është libri më i shitur në të gjithë botën, por është i gjatë dhe ndonjëherë i vështirë për t'u kuptuar. Këto 10 mësime do të ofrojnë një pikënisje nga e cila do të filloni studimin tuaj. Ata janë si një fluturim mbi lartësitë e maleve. Do të shihni se si duket terreni dhe do të keni një pamje të mirë të majave më të larta. Në këto sesione studimi, do të zbuloni se e gjithë Bibla është një histori. Fillon në një kopsht, përfundon në një qytet dhe i gjithë udhëtimi na çon te Jezu Krishti.

Take the First Step to Open Your Bible

Join 35,000+ people who get ‘Open Today’. Every Wednesday you’ll get resources designed to inspire, encourage, and challenge you in opening your Bible.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.